Levering av Levitra til Norge

Hvis du bestemmer deg for å bestille Levitra til Norge, kan du velge mellom to av de mest pålitelige og utprøvde fraktemetodene:

  • Sporbar budtjeneste (EMS, DHL, USPS)
  • Flypost levering

Hvert av alternativene har sine fordeler og ulemper, så før du kjøper Levitra i Norge, vennligst les den grunnleggende informasjonen om leveringsalternativene.

Sporbar budtjeneste (EMS, DHL, USPS) er en rask leveringsmetode til hvor som helst i Norge, som leveres i løpet av 5-9 dager. Pakken sendes innen 24 timer etter at bestillingen er registrert, og du vil få en e-post med sporingsnummeret som du kan bruke for å spore pakkens bevegelser. Når pakken ankommer i byen din, vil du bli kontaktet av en kurer som spesifiserer leveringstiden. Prisen for ekspressfrakt er $ 30.

Flypost levering er den standard posttjenesten til norske byer, som leveres innen 14-21 dager. Det vil ikke være mulig å spore bevegelsene til pakken med et sporingsnummer, og pakken leveres til postkontoret hvor du kan hente den. Fordelen med flypost levering er at når du har bestillinger på over $ 150, så er frakten gratis. For bestillinger som beløper seg til mindre enn $ 150, koster frakten $ 10.

Ved begge metodene sendes pillene i forseglede og anonyme pakker som ikke inneholder informasjon om innholdet. Apotekets kunder er garantert full anonymitet gjennom hele prosessen med levering og mottak av bestillingen.

Faste kunder får regelmessige rabatter og gaver i form av gratis Ed piller etter sin andre bestilling.