Behandling av prostatitt

inflammasjon av vev i prostataProstatitt (benign prostatahyperlasi) er en betennelse i vevet i prostata som kan oppstå av flere grunner:

  • Seksuelt overførbare infeksjoner
  • Brudd på blodsirkulasjonen i bekkenet
  • Stress
  • Hormonell ubalanse

Ifølge statistikken er årsaken til prostatitt på mer enn 50% av menn over 40 år på grunn av dårlig sirkulasjon i bekkenet. Dette skjer på grunn av en stillesittende livsstil, lite fysisk aktivitet, hjerte- og karsykdommer, og så videre. Svært ofte forårsaker prostatitt erektil dysfunksjon og disse sykdommene kan behandles sammen.

behandling av prostatittVed erektil dysfunksjon anbefaler leger å ta Levitra. Men de færreste kjenner til at Levitra også kan brukes ved forebygging og behandling av prostatitt.

Mekanismen ved Levitra behandlingen er å utvide blodårene i bekkenet og penisen. Hvis du tar Levitra hver dag, kan du gjenopprette en normal blodsirkulasjon i bekkenet og prostata.

Når prostataens vev har fått ernæring og er gjenopprettet, begynner betennelsen å avta. Presset på urinveiene reduseres også og prostatitt symptomene forsvinner.

Ved forebygging\behandling av prostatitt, bør Levitra tas daglig i doser på 5 mg per dag. Behandlingen tar vanligvis mellom 3 til 6 måneder, avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen.

Levitra 5 mg brukes som et supplement i behandlingen av prostata og er ikke det viktigste stoffet. Sammen med Levitra er det anti-inflammatoriske legemiddelet som er målrettet mot svulsten og foreskrevet for menn.

problemer med seksuell helseMen hvis du ikke har prostatitt og du ikke ønsker problemer med reproduksjon og den seksuelle helsen din etter at du har fylt 40, kan du ta Levitra 5 mg i sykluser på 3-4 måneder med intervaller på 6-9 måneder.

Regelmessig forebygging av erektil dysfunksjon og prostatitt vil hjelpe deg å være i god form når du er 60 og 70 år.